Stéphan Alexandre Pascal

Interieurarchitect – drijvende kracht

Stéphan Alexandre Pascal is opgegroeid in Borgloon, Limburg. Zijn hele familie was verweven met muziek wanneer Stéphan besliste beeldende kunsten te studeren aan de kunstacademie van Tongeren. Met een droom om designer te worden beëindigde hij zijn secundaire studies aan de kunsthumaniora van Hasselt met een diploma ‘Architecturale Binnenhuiskunsten’. Met een rugzak vol inspiratie en kennis betreffende design, kunst en architectuur trok Stéphan naar Gent om ‘Interieurvormgeving’ te studeren aan het KASK. Tijdens zijn studie’s raakte Stéphan geïnspireerd door contacten met meubelontwerpers en besliste om zijn studie’s te beëindigen met een specialisatie in ‘Meubel & Design’.

Inspiratie haalt hij uit talloze sectoren van auto-industrie tot hedendaagse mode. De baseline ‘design, limitless.’ omvat zijn visie. Goed design kent geen grenzen. Gecombineerd met een voorkeur voor een exclusieve feel en een hoge kwaliteits standaard is ‘Project Welt’ geboren.

Project Welt is een ontwerpbureau met de nadruk op interieurarchitectuur onder leiding van interieurarchitect Stéphan Alexandre Pascal. Grafische vormgeving, architectonisch design, meubel design, styling, advies, etc… Project Welt neemt elke design-gerelateerde uitdaging onder de loep.

Nane
Van Damme

Vormgeefster

Nane Van Damme is vormgeefster. Ze is geboren en getogen in Gent maar woont ondertussen in het rustige Baardegem. Ze is actief bezig op meerdere creatieve vlakken: interieur, meubelontwerp, grafische,… Enerzijds zijn meubels haar passie, anderzijds kan ze zich steeds helemaal geven bij het vormgeven en inrichten van interieurs. Ook op grafisch vlak is vormgeving heel bepalend. De kunst zit in de details. Het is pas als de details kloppen, en als een gemaakte ingreep de kwaliteit van de ruimte kan verbeteren, dat iets af kan zijn. Bij het ontwerpen ziet ze niet hoe iets is, maar wat het kan worden.